Genhusning

Genhusning

Effektiv koordinering af genhusning giver trygge beboere til glæde for alle parter.

Renovering af en bolig kræver ofte genhusning af beboerne enten midlertidigt eller permanent. Det er altid en voldsom oplevelse for de berørte beboere. Derfor er det en stor opgave at koordinere en genhusning til alles tilfredshed.

Jeg har stor erfaring med at stå for de indledende aspekter af genhusning i forbindelse med boligrenovering. Det giver trygge beboere, så byggeriets parter kan fokusere på deres kernekompetencer.

Genhusning med ADAM

Erfaren projektleder ved genhusning

Jeg har arbejdet med genhusning i de seneste mange år. Det inkluderer det direkte ansvar for den omfattende proces i en genhusning.

Mine kunder er typisk almene boligorganisationer, der gennemfører større helhedsplan-renoveringer.

Det er vigtigt at holde fokus, være rolig, empatisk, tillidsvækkende og kunne handle hurtigt og sikkert, når det hele brager løs i en flytteproces. Jeg har erfaringen til at styre en genhusning fra A til Z på betryggende vis. Sådan kommer beboerne godt gennem processen.

Sådan foregår genhusning

Genhusning ved renoveringsopgaver foregår typisk som følger:

  1. I kontakter mig, og vi aftaler rammerne for samarbejdet.
  2. Jeg leverer en samarbejdsaftale, så vi er enige om fordelingen af opgaverne inden og under genhusningen.
  3. Jeg deltager i information af beboerne om forløbet, så de føler sig trygge i processen.
  4. I løbet af genhusningen står jeg for at sikre en optimal dialog med parterne om de praktiske spørgsmål, som altid opstår i så stor en proces.

Tryg genhusning for alle parter

I genhusningsarbejdet samarbejder jeg med alle aktørerne på renoveringsopgaven.

Det er beboere som de vigtigste, men også boligorganisation, ejendomsfunktionærer, entreprenøren, håndværkere og flyttefirmaet. Nogle gange skal kommunen også ind over projektet.

Jeg sikrer, at beboerne bliver informeret grundigt om forløb, rettigheder og muligheder. Boligorganisationen skal tage stilling til genhusningsformen. Flytningerne skal organiseres og gennemføres. Og alt sammen skal ske, så de berørte beboere føler sig trygge og kan overskue processen. Alle parter skal hele vejen kunne stole på, at der er styr på forløbet, når flyttebilerne først ruller. Det kan jeg bidrage til, så alle kommer godt gennem projektet.

Genhusning Børling Rådgivning og Formidling ApS