Studieture i Danmark og udland

Uanset, hvad man beskæftiger sig med, er der altid inspiration at hente i verden omkring os.
Jeg arrangerer studie- og inspirationsture til byer og regioner i ind- og udland, hvor man kan lære om udvikling inden for arkitektur, byplanlægning, byudvikling, miljø, erhvervsfremme og kultur.

Byer har altid været en af mine store passioner, og jeg har siden 1998 arrangeret mere end 150 ture til destinationer i Vesteuropa. Jeg har et stærkt og unikt netværk i mange byer og er altid klar til finde aktuelle og interessante emner, der kan give gode, faglige oplevelser med spændende besøg og møder med engagerede oplægsholdere.

Turene skræddersys altid til kunden, som typisk er kommunalpolitiske udvalg og organisationer, boligorganisationsbestyrelser og firmaer med relation til byggeri og byplanlægning.

I et tæt samarbejde med kunden planlægger jeg et passende program, altid på højt fagligt niveau. Og så finder vi sammen ud af rammerne, så både det faglige og det sociale indhold bliver tilgodeset. Jeg tager mig af det faglige, men hjælper gerne med at foreslå rejseform, indkvartering, forplejning og evt. kulturelle oplevelser. Hertil har jeg et godt samarbejde med anderkendte rejsebureauer og -agenter.

Overvejer I en studietur, skal I endelig ringe og få en snak om, hvordan jeg kan hjælpe, så I får det helt rigtige program for jer.